Turistorganisationer

ALIVE har over 20 års erfaring med hele livscyklussen omkring events – lige fra idéudvikling til at sikre et velafviklet event på højeste niveau, hver eneste gang. Teamet bag ALIVE har varetaget den totale projektstyring af opgaver med mellem 50 til 20.000 deltagere for både nationale og internationale kunder i løbet af de to forgangne årtier.

ALIVE er powered by Aller Media og kan derfor trække på husets mange interne ressourcer, der gør, at de kan klare store dele af deres produktion internt

Hos ALIVE arbejder de altid 100% transparente og uden kommissionsaftaler.

Særlig miljøindsats

Danmarks første eventbureau med en GTO-certificering

ALIVE vil gøre en forskel i eventbranchen og bidrage til en mere grøn og cirkulær dagsorden. ALIVE ser en vigtighed i at indgå i dialog med vores leverandører og kunder, om hvordan de sammen kan forbedre det miljømæssige fodaftryk før, under og efter event. 

Som en del af deres bæredygtige indsats har de modtaget en GTO-certificering, som er en miljøcertificering for turisme organisationer, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed. Dette gør ALIVE til det første eventbureau med en GTO-certificering.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 72 32 20 00

alive@alive.dk

https://alive.dk/

Folke Bernadottes Allé 5, 2 ,2100

København Ø