Hotel & Konference

Avenue Hotel

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Prisvindende boutiquehotel centralt i København, som byder på en personlig atmosfære, højt serviceniveau, karakteristisk designindretning og charmerende patio.

Avenue Hotel er kendt for den ekstraordinære lokaloplevelse, som afspejles i egen butik og værelserne med dansk design, lokale delikatesser og events. Morgenmaden er økologisk, og der bliver serveret drinks og champagne på terrassen.

Egen parkeringsplads og offentlig transport om hjørnet.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.