DGI Huset Aarhus

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Uanset om du ønsker at afholde børnefødselsdag, polterabend eller teambuilding, har DGI-Huset både lokaler og dygtige instruktører, der står klar til at hjælpe, vejlede og sørge for, at arrangementet bliver, som du gerne vil have det.

Det er byens største motionshus med 100 fitnesshold om ugen og online booking af badminton baner. Med byens mest centrale beliggenhed samt parkeringsmuligheder, tilbydes møde- og konferencefaciliteter fra 10-400 personer. DGI Huset har lokaler til alle typer af fester. 

DGI Huset Aarhus har mange års erfaring med afvikling af fester fra 50 til 800 gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018. Læs om stedets indsats.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.