Konference

Moltkes Palæ

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Moltkes Palæ er et fredet palæ med 300 års historie.

Det historiske palæ danner ofte rammer om danske og internationale events i erhvervslivet samt til livets fester. På Moltkes Palæ kan der både afholdes faglige og sociale arrangementer med alt fra 9 – 400 personer.

Moltkes Palæ er et velegnet venue til faglige arrangementer som møder, kurser og konferencer samt firmafester, julefrokoster, prisuddelinger og udstillinger. Der er også rig mulighed for afholdelse af private events som bryllup, konfirmation, jubilæum og fødselsdag.

Særlig miljøindsats

Moltkes Palæ er en fredet bygning fra 1702, der er blevet Green Key-certificeret i 2023.

 Moltkes Palæ er et unikt sted, hvor fortid og nutid mødes på en harmonisk og respektfuld måde for mennesker og natur. Vi ønsker at bevare og værne om naturen. Hver en medarbejder arbejder på at omsætte vores mål til handling. Sammen følger stedet nuværende og kommende retningslinjer fra Green Key.

Moltkes Palæ har  Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30 – 60 % af stedets indkøbte råvarer og drikkevarer er økologisk dyrket.

Køkkenet arbejder på at minimere madspild ved at servere portionsanrettede måltider. Råvarerne bruges op, og menuerne baseres på antal gæster. Gæsterne tilbydes altid et vegetarisk/vegansk alternativ.

For at mindske energiforbruget køber Moltkes Palæ  de hvidevarer, der lever op til energimærke A eller derover.  

Konferencestedets rengørings- og gæsteartikler er miljømærket med Svanemærket eller EU-blomsten. Produkterne tager både hensyn til miljøet samt  personales og gæsters sundhed.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 72 22 70 75

info@evenues.dk

https://www.moltkes.com/

Gå til booking

Dronningens Tværgade 2 ,1302

København K