WTC Ballerup Konference Center

WTC Ballerup Konference Center tilbyder fleksible konferencefaciliteter i levende og inspirerende omgivelser. Vores konferencecenter er en del af et internationalt businesscenter, hvor flere end 100 virksomheder har deres daglige gang. Så hos os kommer man således ikke bare til et kedeligt mødelokale - vi er et levende hus.

 

Vores fleksible mødefaciliteter er placeret i stueetagen tæt på reception og garderobe. Vores 11 mødelokaler har alle dagslys og udgang til grønne arealer eller terrasse, ligesom de er udstyret med alt i AV-udstyr. Derudover tilbyder vi et stort loungeområde, som kan anvendes til udstillinger, salgsmesser mm. Så uanset om du har brug for et mindre rum til bestyrelsesmødet eller en større sal til konferencen, så klarer vi det.

 

Vores reception tager imod dine gæster med et smil og køkkenet arbejder hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Vi tilbyder et bredt udvalg af mødepakker der inkluderer lokale, forplejning og al den service, der er forbundet med mødet eller konferencen. Har man brug for en individuel løsning, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Og har man et ønsker om en mere aktiv mødeform, har vi Walk & Talk ruter i nærområdet.

 


Særlig miljøindsats

Green Key siden 2022. Læs mere om vores bæredygtighedstiltag. Link til https://wtcballerup.dk/baeredygtighed/

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.