Turistorganisationer

DIS Congress Service Copenhagen A/S

DIS er en professionel kongresarrangør (PCO), der leverer konferencestyringstjenester.

På konsulentbasis hjælper DIS dig med processen med at planlægge og administrere alle de væsentlige komponenter til din konference eller større møder.

I hvilken grad arrangørens professionelle hjælp er nødvendig, afhænger af de færdigheder, erfaring og sekretærressourcer, der er til rådighed i din organisation. DIS kan tilbyde en komplet løsning eller en hjælpende hånd med dele af konferencen, for eksempel tilmelding eller valg af sted.

Særlig miljøindsats

Green Tourism Organization siden maj 2023.

Læs mere her...

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.