Konference

Eigtveds Pakhus

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Eigtveds Pakhus, som er Centraladministrationens egne møde-, konference- og repræsentationslokaler, tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser, som er miljøcertificeret af Green Key. Pakhuset er beliggende lige ud til vandet, centralt i København og udstyret med moderne konferencefaciliteter. 

Pakhuset blev opført i årene 1748-50 under ledelse af hofbygmester Nicolai Eigtved. Alle husets fire etager blev benyttet af Asiatisk Kompagni frem til 1976 til lagerrum for kompagniets varer, idet dog de fem midterste fag i stueetagen var indrettet som kramkammer, hvor publikum efter skibenes hjemkomst kunne bese de kostbare, eksotiske varer.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2011.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.