Konference

Værket -Turbinen

Værket er det kulturelle kraftcenter i Randers og Kronjylland med unikke, professionelle og eksklusive rammer for møder, konferencer og firmafester til godt 1000 gæster og 300 arrangementer om året.

Byens musik- og teaterhus emmer af kultur og charme i det restaurerede historiske bygningskompleks, som husede Randers Elværk i perioden 1906 – 1982, og det smukke Ridehus, oprindeligt dragonkaserne fra 1887.

Værket tilbyder små og store skræddersyede arrangementer, som altid bliver planlagt i tæt samarbejde med Værkets eventkoordinator, Kristine Boe Seeberg. Alle sale og scener er unikke og kan tilpasses alt efter jeres behov, så I altid får de bedste forudsætninger for effektive og inspirerende møder.

Værkets erfarne teknikere varetager al sceneopbygning, lys, lyd og afvikling, så I kan koncentrere jer om fagligt udbytte og det gode værtskab.

Særlig miljøindsats

Green Key siden maj 2023

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.

+45 89 13 51 08

info@vaerket.dk

www.vaerket.dk

Gå til booking

Sven Dalsgaards Plads 1 ,8900

Randers C