Turistorganisationer

Destination Nord

VisitAalborg er Aalborgs officielle turistorganisation, som medvirker til udvikling af turismen i Aalborg og arbejder med markedsføring af Aalborg som feriedestination og som kongres- og konferenceby.

Særlig miljøindsats

Aalborg er en foregangsby for den grønne omstilling. Med transformationen til en global videns- og industriby, og med spydspidser indenfor bæredygtighed og digitalisering kombineret med vilje og samarbejde, er Aalborg en by hvor der er i høj grad er fokus på grøn energi, cirkulær økonomi, bæredygtigt byggeri, grøn mobilitet, social ansvarlighed, og bæredygtige forretningsmodeller.

Aalborgs grønne profil er de glade for her i VisitAalborg. Bæredygtighed er nemlig på dagsordenen både nationalt som internationalt, og har ligeledes en større og større betydning i turismebranchen, hvor der opleves en stigende og enormt berettiget efterspørgsel på bæredygtige turismeprodukter og services.

Er du gæst og vil gøre dit ophold mere bæredygtigt, så se mere her...

Miljømærket med Green Tourism Organization august 2020.

 

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.

Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på over 200.000 beboer. I de seneste år har Aalborg gennemgået en forandring og udviklet sig fra at være en industriby, til en oase af arkitektur, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Omkring 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.

+45 9931 7500

info@destination-nord.dk.

https://www.enjoynordjylland.dk/

Kjellerups Torv 5, niveau 13 ,9000

Aalborg