Turistorganisationer

Feriepartner Blåvand

Feriepartner Blåvand formidler sommerhusudlejning i Blåvand, Ho og Vejers.

Vi kender egnens sommerhusområder ud og ind, og vi ved, hvad der sker i lokalområdet. Det er vigtige forudsætninger for at kunne rådgive både feriegæster og ferieboligejere på bedste vis.

Vi er til stede, tilgængelige og tæt på. Det er vores helt unikke definition af det at være et lokalt forankret sommerhusudlejningsbureau.

Vi holder til på Blåvandvej 53 - blot få hundrede meter fra byskiltet, så vi er nemme at finde, når du kommer til byen. Parkeringsmulighederne er gode foran bureauet, og vi står klar til at byde dig velkommen med et varmt smil og en god snak.

Sammen med vores team af dedikerede kolleger gør vi vores ypperste for at give alle kunder en god service. Både gæster og udlejere kan føle sig i gode og trygge hænder hos os. En høj rengøringsstandard samt den personlige kontakt med alle er vores vigtigste fokusområder. Vores mål er kontinuerligt at skabe bedre oplevelser for alle.

Vi glæder os til at tage imod i Blåvand. Velkommen til!

Særlig miljøindsats

Modtaget Green Tourism Organization juni 2023

Område

Vestjylland

I den vestlige del af Jylland er der det brusende Vesterhav og strande så langt øjet rækker. Her kan du opleve bondegårde og komme tæt på naturen og dyrene, og besøge gårdbutikkerne, hvor du kan købe de lokale fødevarer af høj kvalitet lavet på økologiske råvarer.

Her ligger også Nationalpark Thy og Klitmøller, som er kaldet Cold Hawaii.

Tag med på sæl-, rav- og østers safari, hvor guider fortæller om naturen og dyrelivet. Gå en tur gennem en af de smukke og spændende naturhaver og parker med pladser til at nyde stilheden og evt. medbragt mad.

Hvis du planlægger events og ønsker at deltage i messer er Herning det oplagte valg i nord og Esbjerg i syd.