Turistorganisationer

Feriepartner Hvide Sande

Feriepartner Hvide Sande er et lokalt, selvejet feriehusbureau, som holder til i Vestjylland på Holmsland Klit – landet mellem hav og fjord.

Feriepartner Hvide Sande er ejet af Holmsland Klit turistforening. Derfor går overskuddet fra feriehusudlejningen til turistfremmende formål i nærområdet.

Midlerne fra sommerhusudlejningen bliver via Holmsland Klit Turistforening brugt til at støtte og igangsætte aktiviteter og projekter, som har til formål at fremme turismen i lokalområdet.

Ferieboliger til ethvert behov

Uanset om du er til et traditionelt dansk sommerhus med stråtag, et moderne sommerhus med swimmingpool eller en anderledes oplevelse i en husbåd har du mulighederne hos Feriepartner Hvide Sande.

Personalet står gerne til rådighed og vejleder dig, så du finder netop det sommerhus, der passer til dine ønsker. 

Holmsland Klit har i årtier tiltrukket mange feriegæster på grund af havet, den fantastiske natur, fiskerihavnen og de brede hvide strande.

Særlig miljøindsats

Miljømærket med Green Tourism Organization i december 2023.

Læs mere...

Område

Vestjylland

I den vestlige del af Jylland er der det brusende Vesterhav og strande så langt øjet rækker. Her kan du opleve bondegårde og komme tæt på naturen og dyrene, og besøge gårdbutikkerne, hvor du kan købe de lokale fødevarer af høj kvalitet lavet på økologiske råvarer.

Her ligger også Nationalpark Thy og Klitmøller, som er kaldet Cold Hawaii.

Tag med på sæl-, rav- og østers safari, hvor guider fortæller om naturen og dyrelivet. Gå en tur gennem en af de smukke og spændende naturhaver og parker med pladser til at nyde stilheden og evt. medbragt mad.

Hvis du planlægger events og ønsker at deltage i messer er Herning det oplagte valg i nord og Esbjerg i syd.