Turistorganisationer

MCI Copenhagen A/S

MCI Copenhagen er et af Danmarks førende kongres- og eventbureauer

De har gennem de sidste 30 år arrangeret Succesfulde Kongresser & Events i Danmark.

MCI’s 15 erfarne medarbejdere i København hjælper dig med at planlægge din kongres eller event. De hjælper dig med professionel projektledelse og innovation og fungerer som din sparringspartner under hele planlægningsprocessen. De vil tage sig af logistikken, rådgive om den nyeste teknologi og bruge vores viden og kreativitet til at forbedre slutresultatet. De fokuserer på sundhed og sikkerhed og sikrer, at alle forholdsregler tages for at holde deltagerne raske, også under pandemiske forhold. De har erfaring med at skabe virtuelle & hybride kongresser og events og gøre dem engagerende for publikum og sponsorer.

Særlig miljøindsats

https://mcigroupsustainabilityreport.com/

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.