Turistorganisationer

VisitDenmark

Om VisitDenmark

VisitDenmark er den nationale turismeorganisation i Danmark, der arbejder med international markedsføring af Danmark som rejsemål, samt national og international koordinering og analysearbejde. 

VisitDenmark markedsfører Danmark som rejsemål, så flere internationale ferie- og erhvervsturister får større kendskab til vores land og lyst til at rejse hertil. Det gør de for at skabe omsætning, vækst og arbejdspladser i hele Danmark.

Danmark har alt

Danmark har alt det, du elsker; smuk natur, spændende kultur, vilde aktiviteter, underholdende attraktioner; oplevelser, highlights i verdensklasse, og sidst men ikke mindst er der dømt hygge og afslapning med familien, kæresten eller vennerne. Danmark har det hele - det svære bliver at vælge. Planlæg din ferie i Danmark her.

VisitDenmark er ikke en almindelig turistinformation og kan ikke besøges uden forudgående aftale.

Særlig miljøindsats

VisitDenmark er virkelig trådt i karakter i forhold til arbejdet med bæredygtig turisme – især i 2020. Både på de eksterne linjer med analyser, som viser danskernes og nærmarkedernes fokus på det grønne og øget markedsføring af Danmarks grønne profil og nu også på de interne linjer ved at blive tildelt Green Tourism Organization (GTO).