Turistorganisationer

DMC Nordic Denmark A/S

DMC NORDIC er en fuld service destinationsadministrationsvirksomhed med lokalt personale og etablerede kontorer i hele Skandinavien og Baltikum.

DMC NORDIC skræddersyr de bedst mulige oplevelser på destinationer til deres kunder, altid leveret med et personligt præg, passion og dedikation.

DMC NORDIC har mere end 37 års (grundlagt i 1983) erfaring som incoming partner for CRUISE & MICE kunder med en kontinuerlig stræben efter at opfylde og overgå vores kunders forventninger.

Særlig miljøindsats

Certificeret med Green Tourism Organization siden november 2023.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 33 12 12 00

Denmark@dmc-nordic.com

https://dmc-nordic.com/

Middelfartgade 15, 1. sal ,2100

København Ø