166685878-rs17569_comwell-aarhus_drone

Nemt at være vært for et bæredygtigt arrangement i Aarhus

Aarhus vil være en af Danmarks førende klimabyer, og hele 73% af byens hotelværelser er officielt miljømærkede. Også byens konferencefaciliteter er certificerede, og med alt inden for gåafstand er der ikke brug for offentlig transport i centrum.

VisitAarhus hjælper med det bæredygtige arrangement.

På deres hjemmeside er samlet en række links, hvor du finder brugbare tips, informationer og lister over bæredygtige hoteller, venues og restauranter - så du kan få det mest bæredygtige udbytte ud af din konference.

CO2-neutral i 2030

Med målet om at blive en CO2-neutral by i 2030, spirer det frem med både offentlige og private, grønne initiativer blandt byens mange aktører. På VisitAarhus hjemmeside rådgives du om hvordan du kan give dit arrangement en grøn vinkel fra start til slut og få god samvittighed med brug af lokal og økologisk mad, bæredygtige venues med tanke på både klima og social ansvarlighed, grøn transport og meget mere. 

Når du har brug for skræddersyet rådgivning

VisitAarhus omtaler udvalgte eksempler på byens bæredygtige initiativer, men Aarhus byder på meget mere. Kontakt VisitAarhus for mere skræddersyet inspiration og rådgivning til hvordan du kan gøre dit arrangement endnu grønnere i Aarhus.

Læs mere...