baeredygtigbornholm

Bæredygtig ferie på Bornholm

På Bornholms officielle turistside guides gæsterne til en bæredygtig ferie under titlen "Sådan holder du bæredygtig ferie på Bornholm.

Temaet giver forslag til bæredygtige oplevelser, mad og overnatning, men også forslag hvordan ferien.

Gæsterne kan med god samvittighed vælge Bornholm som den oplagte grønne feriedestination. Rejs hertil året rundt med bus, tog og båd. Vælger du fly, sørger selskabet → DAT for at plante træer som 110% kompensation for CO2-udledningen. Bornholmslinjens hurtigfærger har fået installeret landstrømanlæg på havnen i Rønne, når den ligger ved kaj i længere tid ad gangen.

Bornholm kåret til Eurpoas mest bæredygtige ø

Bornholm er den ø i EU, der har den mest ambitiøse, bæredygtige energiudvikling. Bornholm er vinderen af ”Responsible Island Prize”. Med udmærkelsen følger pengepræmie på 500.000 euro til Bornholm.

Bright Green Island

Bornholm har i en lang årrække været frontløber i Danmark med hensyn til grønne løsninger. Fagfolk fra hele verden valfarter til den grønne ø i Østersøen for at se og høre om → Bright Green Island-strategien.

Green Key på 4 hotel- og konferencesteder

Fire hotel og konferencesteder på Bornholm er mærket med Green Key. Det drejer sig om GreenSolutionHouse, Hotel Griffen og Fredensborg Hotel i Rønne samt Siemsens Gaard i Svaneke. Find dem her...

Samtidig skal nyt projekt arbejde med at gøre spisestederne endnu mere bæredygtige…