plant-tree

Bæredygtig turisme samarbejde mellem Danmark og Tyskland

Dansk-tyske interreg 5A-projekt har fokus på bæredygtig turisme med deltagelse af bl.a. Region Syddanmark og Region Sjælland på den danske side

- Det bæredygtige og det nære er i stigende grad i fokus, når turister skal vælge feriedestinationer. De vil helt tæt på den lokale kultur og inddrages i dagligdagen i højere grad end tidligere udtaler projektkonsulent Helle Ibsen ved Landdistrikternes Fællesråd, som er med i projektet.

I TOUR-BO arbejdes med udvikling af feriemål, hvor naturen, mad og historier fra lokalområdet, er med til at give ferien værdi.

TOUR-BO er et dansk-tyske interreg 5A-projekt, der dækker den nordlige del af Slesvig-Holsten, Region Syddanmark og Region Sjælland. Projektet samler 9 projektpartnere og 26 netværkspartnere fra de to lande om et fælles mål; nemlig at udvikle og fremme bæredygtig turisme i Tyskland og Danmark.

Landdistrikternes Fællesråd er partner i projektet og har udviklet inspirationskataloget og konferencen om samskabelse i samarbejde med Sønderborg Kommune, Kreis Schleswig-Flensburg og WFA – Wirtschaftsförderungsagentur Kreis Plön.

Læs mere om projekt og konference med over 100 deltagere...