’Go Nordic’ er et nordisk samarbejde, som bringer grønne ideer til det franske marked

Den store franske avis Les Echos, de øvrige nordiske lande og VisitDenmark Frankrig er gået sammen om at brande Norden fra en bæredygtig vinkel i projektet ’Go Nordic’

Den 9. februar vil tre talks på hver 30 minutter blive sendt live fra den franske avis Les Echos med avisens chefredaktør David Barroux som vært. Avisen har et læsertal på 700.000 og knap 30 millioner månedlige besøgende på deres hjemmeside, og derudover er et udvalg af journalister og travel trade-kontakter inviteret med. 

”For vores franske målgruppe er de nordiske lande forbundet af fælles værdier,” fortæller Anna Orlando, VisitDenmarks presseansvarlige i Italien og Frankrig.

Det er de fem nordiske turismeorganisationer VisitDenmark, VisitFinland, VisitIceland, VisitSweden og Innovasjon Norway, som med finansiering fra Nordisk Ministerråd er gået sammen om det digitale projekt for at fastholde interessen for de nordiske rejsedestinationer.

Læs hele historien på VisitDenmarks hjemmeside...