Greentalkdestinationhimmerland

Destination Himmerland holder bæredygtighedskonferencen den 3. juni

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde dig til Green Talk 1. som er kick-off på projektet Next Step Himmerland torsdag d. 3 juni kl. 14.00-17.00 på Hotel Amerika. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig og din virksomhed allerede nu.

Destination Himmerland, som tidligere har modtaget Green Tourism Organization, holder bæredygtighedskonference.

Så er du interesseret i nye måder, hvorpå din virksomhed kan imødekommende turisternes behov og forventninger, hvordan du kan gøre din forretning mere bæredygtighed og ikke mindst hvordan du kan gøre det på en måde, der øger din konkurrenceevne, dit brand og bundlinje? Så er det ved at være sidste chance for at tilmelde dig konferencen. Senest tilmelding på fredag d. 28/5.

Programmet for dagen byder bl.a. på:

  • Turisme- og oplevelsesforsker Peter Kvistgaard, fortæller om de nyeste forskningsresultater om grøn omstilling og bæredygtighed i danske turismevirksomheder.
  • Hoteldirektør v. Hotel Amerika, Peter Hansen, fortæller om deres strategiske arbejde med bæredygtighed.
  • En introduktion til det 3-årige projekt 'Next Step Himmerland - et grønt omstillingsprojekt', samt de mange forretningsudviklingsmuligheder din virksomhed kan opnå ved at deltage i projektet.
  • Miljømærkning Danmark holder et spændende oplæg om værdien af miljømærkninger, samt præsenterer dine muligheder for et forretningsforløb med dem gennem projektet.
  • Nysted Strand Camping og Scandi Byg fortæller om deres arbejde med miljømærkninger.

Konferencen afsluttes med en let forplejning, hvor der også vil være mulighed for at netværke.

Tilmeld dig her…