visitaarhusportal

VisitAarhus gør det nemmere at træffe det grønne valg

Skal du på ferie eller opleve Aarhusregionen, så har VisitAarhus gjort det nemme at træffe de grønne valg med et særligt grønt fokus på hjemmesiden.

På siden har VisitAarhus samlet nogle af Aarhusregionens grønne turisttilbud, som gør det nemt for dig at tage på en bæredygtig rejse. Dyk bl.a. ned i bæredygtige overnatningssteder, spisesteder der har fokus på økologiske og lokale råvarer og bæredygtige pakketilbud.

VisitAarhus inspirerer desuden til at træffe det grønne valg i ferien med forslag til f.eks. cykelferie og ture i den danske natur.

”Der findes et væld af bæredygtige oplevelsesmuligheder i hele destinationen, og vi står allerede stærkt på det grønne område. Scandic Aarhus City er f.eks. netop kåret som Danmarks mest klimavenlige hotel. Samtidig er VisitAarhus certificeret som Green Tourism Organization af Green Key/Horesta som en af de første i verden. Denne anerkendelse betyder, at de otte kommuner i Aarhusregionen står endnu stærkere i konkurrencen om at tiltrække danske og udenlandske gæster, der efterspørger bæredygtige turismeprodukter,” siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus.

Læs fx om…