5C9A94E4 37C8 EB11 846A 00155D0B0901

Konference: ”Sammen om Grønne Oplevelser” i Aarhusregionen

VisitAarhus og Aarhusregionen har store ambitioner om bæredygtig turisme og holder konferencen Sammen om Grønne Oplevelser den 30. september i Aarhus.

I samarbejde med Aarhus Kommune og Aarhus Universitet afholder VisitAarhus en bæredygtighedskonference ”Sammen om Grønne Oplevelser”, med et ambitiøst budskab om, at Aarhusregionen skal være førende inden for bæredygtige og grønne oplevelser, konferencer og events.

Hør Guy Bigwood fra CEO (billedet), Global Destination Sustainability Movement fortælle om grønne oplevelser og bæredygtige destinationer.

Guy Bigwood har gennem de seneste 15 år vundet 22 priser for sin rådgivning af byer, regeringer destinationer i mere end 40 forskellige lande og organisationer og hjulpet disse med at være ambitiøse og sætte fart under deres bæredygtige praksisser.

Anne Jensen, som er chef for branding og bæredygtighed i AGF, fortæller om grønne oplevelser som en fornuftig forretning, mens Erhvervspsykolog Simon Elsborg Nygaard underholder om hvordan vi skruer op for gæstens gode oplevelse og samtidig ned for ressourceforbrug og klimaaftryk.

Konferencen er sat i værk efter online seminarer og digitale møder med turismevirksomhederne i foråret, hvor VisitAarhus i efteråret planlægger en række fysiske møder om bl.a. grøn storytelling, videndeling og konkrete udfordringer hos turismevirksomhederne.

Tilmeld dig Bæredygtighedskonference: Sammen om Grønne Oplevelser

.