Sammenomgrønturisme

Konference: ”Sammen om Grønne Oplevelser”

Den 30. september holder VisitAarhus sammen med Aarhus Events og Aarhus Universitet en hybrid bæredygtighedskonference: ”Sammen om Grønne Oplevelser”

Konferencen kommer til at kickstarte mange af vores bæredygtighedsaktiviteter, og er en fantastisk mulighed for at samle turismeaktører i destinationen.

Aarhus Universitet, Aarhus Kommune og VisitAarhus kalder til konference med ét ambitiøst mål: Aarhusregionen skal være førende inden for bæredygtige og grønne oplevelser, konferencer og events.

Konferencen giver dig indsigt, inspiration og konkrete redskaber til at tage ansvar og være i stand til at handle aktivt for et bedre klima, når du skaber oplevelser for andre.

Fire forskellige lokationer

Alle deltagere er med fysisk fra fire forskellige, inspirerende lokationer - Aarhus Teater, Moesgaard Museum, ARoS og Museum Jorn - men programmet er det samme alle steder. 

Alle oplæg livestreames fra et professionelt tv-studie og vises på storskærm på de fire lokationer, men fortvivl ej. Det bliver ikke en lang dag med envejskommunikation. På hver lokation er der en facilitator samt en udsendt reporter med kamera og mikrofon, så vi sikrer dialog på tværst af tv-studie og lokationer. Og nej, du kan ikke deltage hjemme bag skærmen. Alle deltagere er med fysisk.

Barren er sat højt, og konferencen udforsker helt nye potentialer for hybride oplevelser, som kan krydse by- og landegrænser og på sigt bidrage med bæredygtige alternativer til transporttunge oplevelser. Det må du ikke gå glip af.

Spændende oplægsholdere

Tre inspirerende oplægsholdere med meget på hjerte og stor erfaring med bæredygtighed inden for hvert deres felt. 

  • Guy Bigwood som er CEO for Global Destination Sustainability Movement snakker om grønne oplevelser og bæredygtige destinationer.

  • Du kan høre om grønne oplevelser og glade gæster fra Simon Elsborg Nygaard, der er erhvervspsykolog og ph.d. i bæredygtighedspsykologi og ekstern lektor ved Aarhus Universitet.
  • Mens Anne Jensen, Chef for branding og bæredygtighed, AGF fortæller om hvordan eventorganisationer bære sig ad med at sikre bæredygtighed på flere bundlinjer.

Læs mere om konferencen her...

Og tilmeld dig her…