1635245100220

Wonderful Copenhagen vinder bæredygtighedspris

Ud over at fastholde 2. pladsen på GDS-indeks vinder Wonderful Copenhagen med Copenhagen Legacy Lab prisen Global Destination Sustainability Movement’s Innovation Award 2021

Wonderful Copenhagen arbejder målrettet med skabe mere værdi ud af destinationens værtskab af internationale kongresser under titlen Copenhagen Legacy Lab og har nu vundet en pris for initiativet.

Hovedstaden er en af de allerførste store kongresdestinationer internationalt, der er gået strategisk til arbejdet med legacy, bl.a. i tæt samarbejde med MeetDenmark. Og nu har Copenhagen Legacy Lab fået en rigtig flot anerkendelse i form af Global Destination Sustainability Movement’s Innovation Award 2021.

Prisen blev overrakt i forbindelse med ICCA’s 60th Congres 2021, hvor Kit Lykketoft, der er direktør for erhvervsturisme og events i Wonderful Copenhagen, tog imod prisen og samtidig fortalte om organisationens arbejde med legacy og bæredygtighed.

Samtidig blev det årlige GDS-Index, som rangerer destinationer i forhold til bæredygtighed, også offentliggjort. Og her fastholder hovedstaden sin 2. plads i et konkurrencefelt, der bliver hårdere og hårdere for hvert år, i takt med at flere destinationer øger bæredygtighedsindsatsen.

Wonderful Copenhagen er rigtig stolte af den flotte anerkendelse og tager den med videre i deres arbejde med at genstarte kongresforretningen i hovedstaden.

Den danske hovedstad har igennem en årrække opbygget en særlig position som værtsby for internationale kongresser, og før pandemien, i 2019, var København verdens 12. mest benyttede kongresby globalt set, hvilket skabte en omsætning på over 1 mia. kr.