hotel6

Sådan har Horesta konkretiseret verdensmålene for restauranter og caféer

Verdensmålene lyder godt på direktionsgangene, men for at de skal give mening på spisesteder og restauranter, har HORESTA udviklet en tjekliste, der skal klæde deres medlemmer på til at rykke på verdensmålene.

Tilbyd alkoholfrie drinks, opsæt lade standere til elbiler og ansæt flygtninge - det er nogle af de forslag, som fremgår af HORESTAs inspirationsliste til, hvordan du kan rykke på verdensmålene. Det skriver Altinget, som har taget en snak med HORESTA miljøchef, Mikal Holt Jensen.

Mikal Holt Jensen påpeger, at det er fint, at man snakker om verdensmålene på direktionsgangene, men det er noget andet, når man for eksempel står ved gryderne i restauranternes køkkener.

”Vi prøver at operationalisere det, sådan at folk kan se, hvilke verdensmål de arbejder med,” siger han. 

HORESTA har derfor forsøgt at gøre verdensmålene mere konkrete for deres medlemmer i hotel-, restaurant- og turistbranchen.

Læs hele historien her: https://www.altinget.dk/verdensmaal/artikel/saadan-har-horesta-gjort-verdensmaalene-konkrete-for-restauranter-og-cafeer