aarhus1

Har du en forretningsidé til bæredygtig og digital turisme?

Lad eksperter inden for turismen hjælpe dig med indsigt i markedet. Gennem et forløb på fire måneder får du styrket dine kompetencer til at udvikle din forretningsidé gennem test, validering og feedback på markedspotentiale.

Så søg ind på accelerationsforløbet. Her får du kendskab til turismemarkedet og værktøjer til at skalere deres startup.

Forløbet bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine behov. Du får sparring fra mentorer, forretningsudviklere og eksperter inden for forskellige områder. Du kan søge ekstra finansiering til ekspertbistand. Og du får mulighed for at indgå partnerskaber med forskere, der kan give forskningsbaseret viden om dit forretningsområde.

Din forretningsidé skal ikke nødvendigvis have turisten som bruger eller kunde. Løser din forretningsidé en udfordring for turismebranchen, vil den også passe ind i accelerationsforløbet. Og er du allerede på markedet med din startup i en anden branche og ser potentialet i at etablere dig på turismemarkedet, kan du også med fordel søge ind.

Accelerationsforløbet er en del af et nationalt projektsamarbejde mellem de tre danske udviklingsselskaber inden for turisme Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme, hvor de to sidstnævnte har sekretariat i Wonderful Copenhagen.

Læs mere om projektet og ansøg her.

Ansøgningsfristen er 7. august kl. 23.59.