fly3

Apollo bliver Travelife certificeret for tredje gang

Efter at have fået gennemgået og godkendt mere end 200 forskellige kriterier har Apollo opnået Travelife-certificering for tredje gang. Certificeringen betyder, at Apollo som virksomhed opfylder de højeste sociale og miljømæssige standarder på markedet. Certificeringen er et vigtigt skridt i rejsearrangørens bestræbelser på at gøre rejser mere bæredygtige.

Ved at have fokus på energieffektivisering og -besparelser, vand og affaldshåndtering, menneskerettigheder, arbejdsforhold og en lang række øvrige parametre har Apollo for tredje gang modtaget den internationale Travelife-certificering.

Det betyder, at Apollos drift, ved at være certificeret, lever op til de højeste sociale og miljømæssige standarder på markedet. Certificeringen påvirker bæredygtighedsledelse og alle processer omkring kontoret og indkøb, personaleforhold, leverandører, rejser, ansvar på destinationerne og kommunikation med kunder.

I alt er over 200 forskellige bæredygtighedskriterier blevet undersøgt og godkendt af Travelife. I den forbindelse roses Apollo og ejerselskabet DER Touristik især for deres etiske forpligtelser og nultolerance over for korruption og bestikkelse, samt for de krav, de stiller til leverandører og samarbejdspartnere om at overholde internationale, nationale og lokale love, regler og standarder inden for alt fra produkter til arbejdsforhold.

Over 100 miljøcertificerede hoteller

I en nylig undersøgelse* gennemført af Apollo blandt mere end 1.000 danskere angav flest, at de vigtigste bæredygtighedsperspektiver for dem var miljøvenlige hoteller, lokalt produceret mad, at rejsearrangøren bidrager til den lokale økonomi og direkte flyvninger for lavere CO2-udledning.

I dag tilbyder Apollo over 100 miljøcertificerede hoteller, hvoraf 54 er certificeret af Travelife. Målet er at øge antallet af miljøcertificerede hoteller med 10 procent hvert år. Rejsearrangøren blev desuden tidligere på året en del af DER Touristik Foundation, som arbejder målrettet med over 80 projekter inden for bæredygtighed fordelt på fem kontinenter.