mciper

Arrangører kan fokusere på et events CO2-forbrug

MCI Copenhagen blev i september mærket med HORESTA’s miljøcertificering Green Tourism Organization (GTO) og i forlængelse heraf vil incomingbureauet arbejde med at opgøre events CO2-forbrug med henblik på reducering

Kongres- og eventbureauet MCI Copenhagen og Klimascore.com i CO2-aftale, så konferencer og events arrangeret af MCI fra næste år kan opgøre CO2-besparelser.

MCI Copenhagen har fokus på at gøre events mere bæredygtige og ved at bruge Klimascore.com til at måle den faktiske CO2-udledning, vil eventarrangøren vise et stort fokus på CO2-forbruget.

Per Ankær, administrerende direktør for MCI Copenhagen siger i denne: ”MCI er glade for at vi kan tilbyde vores kunder at måle CO2-besparelsen. Det er en del af vores rejse for at reducere CO2 ved alle vores begivenheder.”

Læs mere i Standby...