cafe1

Nyt initiativ vil fremme grønnere rejser

TravelGreen.dk vil udbrede budskabet om grønnere rejser til danskerne, og samtidig støtte iværksættere med Det Grønne Iværksætterlegat.

Guider danskerne på ferien

Portalen vil løbende udarbejde guides og informationskampagner til fordel for grønnere rejser. Claus Bermann uddyber:

“Vi har en generel grøn rejseguide, som kan benyttes på de fleste rejser. Derudover har vi som noget af det første udgivet en særguide til grøn camping. Det er en guide til campinggæster og en hjælp til campingpladser. Den hjælper campinggæster med en masse råd og oplysning omkring, hvordan man tilbringer sin campingferie grønnere og mere skånsomt for miljøet.”

Det Grønne Iværksætterlegat

En del af TravelGreen.dks formål vil være at uddele Det Grønne Iværksætterlegat, som skal støtte iværksættere med mangel på startkapital med grønne og bæredygtige projekter, som kan gøre rejsebranchen mere grøn.

Allerede stor interesse fra sponsorer

Hjemmesiden gik i luften i midt af juli og har allerede nu sponsorer, som støtter op omkring projektet. Det er især hjemmesider og selskaber i netop rejsebranchen, som kan se ideen. Claus Bermann forklarer:

“Selvom vi gik i luften midt i sommerperioden, har vi oplevet stor interesse fra sponsorer, som allerede har meldt sig på projektet. Det er vi naturligvis meget glade og tilfredse med. Nu ser vi frem til rigtigt at gå i gang med arbejdet og udvikle på hjemmesiden, når sommerferien rigtigt slutter.”