egypten

Dansk rejsebureau skaber grønne rejser til Egypten

Nu bliver det muligt at komme på CO2-kompenserede rundrejser i Egypten med danske Amisol Travel.

Initiativet skal udvide miljøvenlige rejsemuligheder, oplyser charterarrangøren i en pressemeddelelse.
Inden rundrejsen i Egypten vil Amisol Travel udarbejde et rejseprogram for minimalt CO2-aftryk ved hotel-indkvartering og transport. De uundgåelige emissioner udlignes af organisationen Economy of Love gennem vedvarende energikilder, kompostproduktion og træplantning i Egyptens ørken, oplyses det.

Egyptisk rejseguide står bag det grønne tiltag
Det er den 60-årige egyptiske rejseguide Khaled Ibraham, der står bag det nye grønne initiativ med CO2-kompenserede rundrejser i det nordafrikanske land.

Han udtaler: ”Jeg håber, jeg kan gøre en forskel for min søns fremtid og fremtidige generationer gennem mere bæredygtig turisme. Derfor har jeg i samarbejde med miljøorganisationen Sekem lagt meget arbejde i at udarbejde CO2-kompenserede rundrejser, hvor rejsende kan opleve nogle af Egyptens verdensberømte seværdigheder” siger han.

Det grønne initiativ er også et led i at fremtidssikre mit land, som er afhængig af en bæredygtig turistindustri, tilføjer Khaled Ibraham.

Læs mere på Standby...