greenteam

Styrkelse af GREEN-sekretariat i HORESTA

For at imødekomme den øgede efterspørgsel efter miljømærker og for fastholde en god service over for eksisterende medlemmer, er GREEN sekretariatet i HORESTA styrket.

Der er en stor efterspørgsel efter miljømærker som Green Key, Green Attraction og Green Tourism Orgnization, mens der også er en pæn interesse og potentiale for Green Sport Facility, Green Camping og Green Restaurant. Derfor er sekretariatet styrker med kompetent hjælp.  

Sascha Damm Thoning er ny Green Key konsulent, mens Amalie Jespersdatter Lehd Nørgaard er startet som studentermedhjælper og Tine Hyllested er i virksomhedspraktik.

Sascha Thoning i midten er startet som Green Key- og miljøkonsulent. Hun kender og har arbejdet i branchen bl.a. hos Comwell og Hamlet Tours og har en relevant uddannelse med en MA i turisme fra Aalborg Universitet.

Amalie Nørgaard til højre er startet som studentermedhjælper cirka 15 timer om ugen. Amalie er ved at uddanne sig som professionsbachelor i Leisure Management i Roskilde og er netop påbegyndt 6. semester og har faget 'Tourism Management' som dykker ned i bæredygtig turisme. Hun kender også branchen, har netop afsluttet en praktik hos Scandic og har allerede arbejdet som restaurantchef.

Tine Hyllested til venstre er i virksomhedspraktik, hvor hun bl.a. skal lave research på nogle af de store emner indenfor miljø som f.eks. bæredygtig emballage og affaldssortering. Hun har tidligere hjulpet en sushi restaurant med implementeringen af affaldssortering og bæredygtige alternativer til deres emballage.

Sara Azoulay Pedersen arbejder stadig med Green Key, men er i stigende grad tilknyttet HORESTAs bredere ESG-arbejde, som handler om Environment Social Governance.