gto-groenland

Grønland øger fokus på bæredygtig turismeudvikling

Med overskriften ”Towards Better Tourism” holder Visit Greenland i denne uge tredages-konference med over 100 deltagere til at drøfte bæredygtig turismeudvikling i Grønland.

Towards Better Tourism, der afvikles tirsdag til torsdag i denne uge på Hotel Hans Egede i Nuuk, skal samle den grønlandske turismebranche og skabe rammerne for en ”udviklende dialog, videndeling, inspiration og tværgående samarbejde,” skriver Visit Greenland i en pressemeddelelse.

Målet med konferencen er at skabe et tydeligt billede af den fælles retning som erhvervet, beslutningstagere og relevante stakeholders ønsker at trække i, tilføjes det.

I pressemeddelelsen siger Visit Greenlands direktør, Anne Nivíka Grødem, blandt andet: ”Meget er sket siden 2018, og særligt pandemien ændrede det nationale og internationale turismelandskab betragteligt. Formålet er ikke at starte forfra, men i stedet bygge på vores erfaringer og føre anbefalingerne up to date.

Der er sket et enormt værdiskifte de seneste år. Hvor vi før i tiden tænkte, hvordan vi kunne få og gøre mere, er der i dag et større fokus på, hvordan vi kan gøre det bedre,” siger Anne Nivíka Grødem.

Towards Better Tourism-konferencen henvender sig primært til Grønlands turistaktører. Programmet skal skabe en inkluderende og konstruktiv proces for de over 100 deltagere, oplyses det.

Læs hele pressemeddelelsen på standby.dk