vdkvidensbank

Ny vidensbank skal fremme grøn omstilling i dansk turisme

De grønne mærker som Green Key, Green Attraktion mfl. er centrale for Partnerskab for Bæredygtig Turismeudvikling nye platform, som skal give turistaktører mulighed for at søge viden og få værktøjer til den grønne omstilling.

Den grønne omstilling er i fuld gang, og nu får turismebranchen en ny vidensbank fyldt med viden og værktøjer, der kan hjælpe flere turistaktører til at gå i en grønnere retning. Det skriver Turistmonitor.dk.

Det er Partnerskab for Bæredygtig Turismeudvikling, der står bag den nye vidensbank. Formålet er at skabe et samlet overblik over eksisterende indsatser, som danske turismeaktører kan bruge som til inspiration i deres egen grønne omstilling.

Vidensbanken har indsamlet viden inden for 14 områder, bl.a. miljøcertificeringer, affald og genanvendelse, byggeri, CO2-måling og rapportering, forretningsudvikling og fødevarer. I alt er der cirka 150 indsatser og værktøjer, men der vil løbende komme flere til.

Partnerskab for Bæredygtig Turismeudvikling er etableret af Dansk Storbyturisme, MeetDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme og VisitDenmark. Partnerskabet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Besøg vidensbanken her...

...og læs om miljømærker her.