capmedgto

CAP Partner tildelt Green Tourism Organization

CAP Partner på Frederiksberg har med hjælp fra en konsulent i en længere periode arbejdet frem mod en miljømærkning med Green Tourism Organization (GTO). Efter CAP er flyttet i nye og renoverede lokaler i samme bygning, hænger driften af CAP Partner endnu mere sammen med virksomhedens grønne indsats.

CAP Partner er en dansk konferenceorganisator, der arrangerer konferencer over hele Europa for en lang række non-profit organisationer, arbejder på at inddrage den grønne indsats i deres virke. Mærkningen med Green Tourism Organization blev en kendsgerning, da Juryen godkendte CAP Partner i foråret 2023.

”Vi er meget glade og stolte over, at vores indsats for at organisere internationale konferencer på en bæredygtig måde nu er blevet anerkendt med den officielle certificering som Green Tourism Organisation,” udtaler Managing Director og Partner, Teresa Krausmann fra CAP Partner.

”Konferenceledelse er et tveægget sværd. På den ene side hjælper vi videnskabsmænd, forskere, sundhedspersonale, lærere og studerende med at komme sammen for at samle og dele deres uvurderlige forskning, erfaringer og viden for at forbedre verden. På den anden side opererer vi i en af de mest forurenende industrier. Derfor er det at anerkende vores ansvar og gøre en indsats for kun at samarbejde med bæredygtige leverandører og spillesteder blevet omdrejningspunkter, når vi leder projekter hos CAP Partner,” fortsætter hun

Grøn indsats hos CAP Partner

CAP Partner har iværksat mange grønne tiltag. De minimer brugen af plastik – f.eks. bruges der ikke længere plastikholdere til deltagermærker, da de udelukkende er lavet af papir. Som konferenceorganisator genbruges alt papir, plastik, metal og andre genanvendelige materialer, ligesom de anbefaler deres kunder at have færre trykte kongresmaterialer og i stedet bruge de mere digitale kanaler.

De forsøger at minimere madspildet ved løbende at tilpasse cateringbestillinger. Når det giver mening, opfordrer CAP Partner deres kunder til at tage toget i stedet for at flyve og forsøger at organisere offentlig transport eller cykel på stedet.

Om CAP Partner
CAP Partner er en dansk konferenceorganisator, der arrangerer konferencer over hele Europa for en lang række non-profit organisationer. Konferencerne indeholder foredrag, workshops, udstillinger, events og sociale aktiviteter.