dis

Green Tourism Organization til DIS Congress Service i Ballerup

Nu har DIS Congress Service papir på deres grønne indsats. Den professionelle kongresarrangør (PCO) har med bistand fra en konsulent og med støtte fra Wonderful Copenhagens Sustainable Choice arbejdet sig frem til mærkningen med Green Tourism Organization.

DIS Congress (Danish International Services), som er en konsulentvirksomhed for både danske og udenlandske kongresarrangører, har til huse i en nyere kontorbygning i Ballerup. De er fem ansatte og har i forvejen øje for den sociale ansvarlighed, og er blandt andet opmærksomme på, at deres leverandører/samarbejdspartnere skal være Green Key-certificeret eller Svanemærket.

Planlægning af grønne arrangementer

Gennem medlemskab af Wonderful Copenhagen / MeetingPlace arbejder DIS kontinueligt på at gøre Hovedstadsregionen til en mere bæredygtig destination.

Det indgår i deres kommunikation med kongresdeltagerne, hvor DIS opfordrer dem til følgende:

  1. International transport: Hvis tog ikke er muligt, anbefales det at flyve på økonomiklasse med CO2 kompensation
  2. Ground transport: Hvis tog, metro og S-tog ikke er muligt, anbefales køretøjer der drives af el
  3. Brug af elektroniske løsninger anbefales, hvor brug af tryksager frarådes
  4. Der anbefaler venues som er miljøcertificeret
  5. Opfordrer til bæredygtig adfærd som f.eks. affaldssortering

 

Grøn indsats i eget hus

DIS har til huse i en nyere erhvervsbygning i Ballerup med energimærke C. Bygningen har energivinduer og god isolering og styring af bygningen. Der er LED overalt og styring af belysning, mens opvaskemaskine mm. er nyere og energibesparende.

Der er oprettet en miljøgruppe bestående af tre medarbejdere, og det sikres, at alle deres medarbejdere kender til Green Tourism Organization så de kan besvare spørgsmål fra gæsterne. DIS har også udarbejdet en fin affaldsplan der blandt andet indebærer affaldssortering i ti fraktioner.

DIS har ligeledes i mange år været bidragsyder til Kræftens Bekæmpelse.

Om DIS Congress

DIS er en professionel kongresarrangør (PCO), der leverer konferencestyringstjenester. På konsulentbasis hjælper DIS dig med processen med at planlægge og administrere alle de væsentlige komponenter til din konference eller større møder. DIS kan tilbyde en komplet løsning eller en hjælpende hånd med dele af konferencen, for eksempel tilmelding eller valg af sted.