meetdenmarkkonference

Inspirationskonference: Fremtidens grønne erhvervsturisme

Kom med den 25. oktober 2023 og få inspiration, viden og nye samarbejder, der styrker jeres arbejde med bæredygtighed

Samarbejde på tværs og en bred, fælles indsats er essentiel for at accelerere den bæredygtig omstilling i branchen for erhvervs- og mødeturisme. Derfor inviterer MeetDenmark til endnu en inspirations- og netværkskonference for hele erhvervs- og mødeturismen. 

Ny viden og erfaring danner rammen
Dagen stiller skarpt på ny viden og erfaringer indenfor flere områder af arbejdet med bæredygtig omstilling. Programmet består af en blanding af inspirerende oplæg, korte samtaler, best practice-eksempler fra virksomheder i branchen og rig mulighed for at netværke og samtale. Du kan blandt andet blive klogere på nye muligheder og løsninger, få gode råd og skabe nye samarbejder.

Konferencen ligger i halen af flere projekter, der alle har fokus på erhvervs- og mødeturismens unikke rolle i den bæredygtige udvikling. Derfor har konferencen også flere tematikker og består af flere eksperter og virksomheder, der hver især deler ud af den nye viden og de mange erfaringer, som er relevant for hele branchen at lade sig inspirere af.


Se program  (opdateres løbende)

Tid og sted
25. oktober, Centralværkstedet og Smedien i Aarhus

Tilmelding
Du kan designe dit eget program ved at tilmelde dig forskellige sessions. På den måde er du selv med til at sikre, at du får det du af dagen, som er relevant netop for dig og dine interesser.

Tilmeld dig her.

Der er er begrænset plads, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

Hvem kan deltage?
Dagen henvender sig primært til erhvervet, men er åben for alle der beskæftiger sig med erhvervs- og mødeturisme og som har interesse for eller vil arbejder endnu mere med den bæredygtige omstilling.