IMG 4946

Feriepartner Hvide Sande og Søndervig kan nu bryste sig af turismens grønne certifikat

Bæredygtighed er et reelt konkurrenceparameter, og en størrelse, som feriehusbranchen måler sig på. Derfor er Feriepartner Hvide Sande nu blevet certificeret med Green Tourism Organization

Feriepartner Hvide Sande og Søndervig har nu modtaget HORESTA´s grønne certifikat og har nu papir på at bureauet er en GREEN TOURISM ORGANISATION.

Certifikatet er tildelt af en jury på baggrund af virksomhedsgennemgang, ansøgningsskema med udførlige dokumentation for eksempelvis vand- og energisparertiltag og stedets arbejde med at bruge færre og grønnere rengøringsmidler.

“Juryen fremhæver vores foreningsejerskab: en konstellation, der gør at vi kan  geninvestere hele vores driftsoverskud, og skabe oplevelser, events og turismeudvikling lokalt. En tankegang der, som juryen skriver i sin motivation, er ‘i tråd med social bæredygtighed.” udtaler stedets direktør Brian Madsen.

Ikke at Feriepartner Hvide Sande med certificeringen er kommet i mål. Deres arbejde med bæredygtighed er en fortløbende proces, og selv om stedet fejrer og er stolte af at nå dette delmål, har de ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene.

"Feriepartner Hvide Sande og Søndervig har en klar ambition om at være frontløber når det gælder den fortsatte grønne omstilling af feriehusbranchen." siger Brian Madsen.

Direktøren fremhæver, at feriehusudlejeren fortsætter arbejdet med bæredygtighed: 

“Den næste store trædesten bliver i den forbindelse implementeringen af det såkaldte Koglemærke, som Feriehusudlejernes Brancheforening i øjeblikket arbejder på at udvikle. Mærkningen vil være frivillig for den enkelte  sommerhusejer, men vi har som bureau et ønske om også hér at ligge forrest i feltet,” siger Brian Madsen.